پایگاه اطلاع رسانی حضرت آیت الله نورمفیدی

image

1405/2/8

آیت‌الله نورمفیدی: نماز جمعه باید زبان همه اقشار باشد / مشکلات هست اما نباید ما را از تلاش بازدارد

در دیدار اعضای ستاد نماز جمعه شهرستان گرگان با آیت‌الله سیدکاظم نورمفیدی، نماینده ولی‌فقیه در استان گلستان و امام‌جمعه گرگان، ایشان با تبریک ولادت امام رضا (ع) و تأکید بر جایگاه مهم نماز جمعه گفت:

 «نماز جمعه محوری است که اقشار مختلف مردم از نوجوان تا سالمند در آن حضور دارند و سخن گفتن برای چنین جمعیتی نیازمند دقت، مطالعه و توجه به شرایط زمان است.»

🔸آیت‌الله نورمفیدی با اشاره به سختی‌های هدایت افکار عمومی و تجربه پیامبران خاطرنشان کرد: «دعوت الهی همیشه با هوس‌ها و مشغله‌های دنیایی انسان در تعارض است و نباید از کم‌توجهی برخی ناراحت شویم. حتی پیامبران نیز با چنین مسئله‌ای روبه‌رو بودند.»

🔸امام‌جمعه گرگان با بیان اینکه ارتباط با نسل جوان و زبان مشترک با مردم از مهم‌ترین نیازهای امروز است، افزود: «در مدارس، دانشگاه‌ها و حتی نماز جمعه باید افرادی سخن بگویند که هم باسواد و هم محبوب و توانمند در جذب مخاطب باشند. این مسئله‌ای است که در کشور نیز کمتر به آن توجه شده است.»

🔸وی همچنین به مشکلات مالی و عمرانی مصلی گرگان اشاره کرد و گفت: «این بنا یکی از باشکوه‌ترین ساختمان‌های مذهبی استان است و باید با اولویت‌بندی درست ، مشکلات اساسی آن را برطرف کرد. بودجه‌های دولتی برای این امور کافی نیست و لازم است از ظرفیت‌های استان و کمک‌های مردمی بهره گرفت.»

🔸آیت‌الله نورمفیدی تأکید کرد: «مشکلات نباید ما را ناامید کند. هرکس باید در حد توان خود تلاش کند. من نیز هر هفته با دغدغه و مطالعه فراوان خطبه‌ها را آماده می‌کنم تا مردم بهره‌مند شوند. مهم آن است که در مسیر خدمت کوتاهی نکنیم و با اخلاق نیکو در کنار مردم باشیم.»

🔸در پایان، وی از تلاش‌های اعضای ستاد نماز جمعه قدردانی کرد و خواستار برنامه‌ریزی دقیق‌تر برای حفظ و تقویت این سنگر فرهنگی شد.

🔺گفتنی است ؛در این دیدار ریاست و اعضای ستاد نماز جمعه نیز به بیان فعالیت ها و مشکلات مصلی اشاره داشتند و بر رفع مشکلات یادشده با همکاری امام جمعه و مسئولین استانی تاکید نمودند.

اشتراک گذاری : توییتر اینستاگرام تلگرام

logo

دسته بندی اخبار

logo

آخرین اخبار

آرشیو