1402/10/19
نماینده ولی فقیه در گلستان: در شرایط حساس امروز وحدت و همدلی امت اسلامی از هر واجبی، واجب تر است / تمام سعی دشمن کمرنگ کردن مشارکت مردم در انتخابات است
آیت الله نورمفیدی با تاکید بر اینکه وحدت باید به عنوان یک فرهنگ عمومی تبدیل شود، گفت: همان طور که نماز و روزه واجب و یک تکلیف شرعی است، در شرایط حساس امروز وحدت و همدلی امت اسلامی از هر واجبی، واجب تر است.
آیت الله سیدکاظم نورمفیدی امروز (سه شنبه ١٩ دی) در اولین همایش ملی «نقش مذاهب اسلامی در بازآفرینی تمدن اسلامی» در جامعه المصطفی العالمیه گرگان، برگزاری این جلسات و اجتماع علمای شیعه و سنی را بسیار مبارک خواند و گفت: امروز مهمترین و کارآمدترین توطئه دشمنان علیه اسلام و مسلمین، اختلاف اندازی بین مسلمانان است تا مسلمانان را به جان هم انداخته و مشغول کنند و خودشان به دنبال توطئه و مقاصد شومشان بروند.
نماینده ولی فقیه در گلستان افزود: برگزاری این جلسات شیعه و سنی در کنار هم، به دشمنان نشان خواهد داد که مسلمانان با هم متحد هستند و نمی توانند هیچ توطئه ای انجام دهند.
وی، بعثت پیامبر(ص) را منشأ یک تمدن بسیار بزرگ در عالم بشریت بیان کرد و گفت: بعثت رسول خدا همه را به شگفتی بازداشت و ریشه این تمدن هم قرآن و خود رسول خدا بوده است.
آیت الله نورمفیدی ادامه داد: پیامبر(ص) برای بعد از خود نیز راه را نشان داده و حدیث ثقلین از حدیث های متواتر بین شیعه و سنی است.
وی با اشاره به تحول در شرایط جهانی امروز، گفت: ما مسلمانان باید از این شرایط زمانی استفاده کنیم. امروز یکجانبه نگری آمریکایی ها در حال رنگ باختن است و دنیا به سمت چندجانبه گری می رود.
نماینده ولی فقیه در گلستان اظهارداشت: همه چیز دارد عوض می شود و اتحادیه های عجیبی در حال ایجاد شدن هستند.
وی تاکید کرد: ما مسلمانان باید تکان بخوریم، تا کی بنشینیم آیات شریفه قرآن را بشنویم و تاسف بخوریم. همه ما مسلمانان با رسول خدا هستیم و فردا چطور می خواهیم جواب دهیم.
آیت الله نورمفیدی با بیان اینکه این یکجانبه نگری های آمریکا تمام خواهد شد، گفت: باید از این موقعیت استفاده کرده و تمدنی را که اسلام به وجود آورده را دوباره احیا کنیم.
وی افزود: این تمدن بزرگ بجز وحدت کشورهای اسلامی در برابر دشمنان صف کشیده ایجاد نخواهد شد.
امام جمعه گرگان گفت: دشمنان در حال تخریب پاک ترین مقدسات ما هستند و وحدت ضرورت امت اسلامی است.
وی با تاکید بر اینکه وحدت باید به عنوان یک فرهنگ عمومی تبدیل شود، افزود: همان طور که نماز و روزه واجب و یک تکلیف شرعی است، ایجاد وحدت درشرایط حساس امروزی از نماز هم واجب تر است. و ایجاد وحدت امت اسلامی از هر واجبی، واجب تر است.
آیت الله نورمفیدی با اشاره به نزدیکی انتخابات اسفندماه، گفت: بر اساس فرمایشات مقام معظم رهبری همه باید برای مشارکت پرشور مردم تلاش کنند.
وی اظهارداشت: تمام سعی دشمن کمرنگ کردن مشارکت مردم در انتخابات است و تا می توانید برای حضور پر رنگ مردم در پای صندوق های رای تلاش کنید.
برچسب ها : وحدت
دسته بندی اخبار
آخرین اخبار
- تولید، اشتغال و حفظ هویت دینی؛ سه محور اصلی سخنرانی در همایش روز ملی اصناف گلستان
- آیتالله نورمفیدی در دیدار با رؤسای اتاق اصناف ایران: اصناف، بازوی توانمند تابآوری اقتصادی در شرایط حساس تاریخی هستند.
- امام جمعه گرگان:دشمن تابآوری اجتماعی ملت ایران را هدف گرفته است
- تأکید آیتالله نورمفیدی بر لزوم نگاه راهبردی به ورزش کشتی/ ورزش، میدانی برای اثبات اقتدار ملی و ارتقای اخلاق
- تأکید نماینده ولیفقیه در گلستان بر مسئولیت خطیر امام جمعه در آگاهیبخشی و حفظ انسجام امت اسلامی
- آیتالله نورمفیدی در دیدار استاندار و فرمانداران گلستان با ایشان: کار در شرایط سخت، «افضلالاعمال» است/ لزوم تمرکز بر پروژههای کلان، شایستهسالاری و وحدت اقوام
- رسالتِ حوزویان، تداوم مسیر انبیا در عصر بیداری / تأکید آیتالله نورمفیدی بر لزوم «زمانشناسی» و «تهذیب نفس» در مسیر طلبگی
- پیام نماینده ولیفقیه در استان و استاندار گلستان بهمناسبت یکصدمین شب از حضور حماسی مردم در میادین
پربازدیدترین اخبار
- مسئول جدید دفتر نماینده ولی فقیه در استان گلستان و امام جمعه گرگان معرفی شد
- با خانواده خلبان شهید محمد جواد بای
- با عاشور بردی اتک پور آزاده و جانبازجنگ تحمیلی
- اطلاعیه / پاسخ به مسائل شرعی در دفتر حضرت آیت الله نورمفیدی
- رئیس جمهور درباره آشوراده و خلیج گرگان قاطع است
- امام جمعه گرگان گفت: مهمترین مسئولیت و رسالت معلمان در کنار تدریس علم به دانشآموزان، انسانسازی و تربیت نیروهای موثر و مفید برای آینده ایران اسلامی است.
- آیت الله نورمفیدی ارتحال آیت الله سيد مهدي موسوی بجنوردی را تسلیت گفت
- اولین نماز جمعه ماه مبارک رمضان سال جدید به امامت نماینده مقام معظم رهبری دراستان گلستان اقامه می گردد.